ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 06 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Θεσσαλονίκη ο Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννης Τσιρώνης, για συναντήσεις
με πολιτικούς και τοπικούς φορείς

Επίσκεψη στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8/12, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του, που απασχολούν τον Δήμο και τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 9:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου, προϊστάμενη στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Αμέσως μετά, στις 9:30πμ, ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Στις 17:00μμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00, ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων με τίτλο «Από το Περιβάλλον στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο Αν. Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας