ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ορεινής Αργιθέας κ. Δ. Παπακώστα, τον Αντιπρόεδρο Στεφανιάδας κ. Λ. Αντωνίου και τον Καθηγητή κ. Π Νταβαρίνο του Συλλόγου Κουμπουριανιτών Αττικής σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, για θέματα Τοπικών Κοινοτήτων και ζητήματα διαπεριφερειακής σημασίας.

Από τους εκπροσώπους του Δήμου Αργιθέας ζητήθηκε να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε μικρά αλλά σημαντικά έργα της περιοχής όπως δασικοί δρόμοι, η Λίμνη Στεφανιάδας και μέσα από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ να αναδειχθούν σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου κ. Δ. Παπακώστας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Αργιθέας κ. Λ. Τσιβόλα τον Υφυπουργό για το διαρκές ενδιαφέρον και τη στήριξή του και ο κ. Π. Νταβαρίνος κατέθεσε υπόμνημα με σπάνια ιστορικά στοιχεία της Κοινότητας Κουμπουριανών του 1833 και προσκάλεσε των Υφυπουργό να επισκεφθεί την ορεινή περιοχή.

Ο Υφυπουργός κ. Βασίλειος Κόκκαλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου για τις δράσεις του νέου ΠΑΑ 2014-2020 που άπτονται του ενδιαφέροντός τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστούν με τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και τα συναρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση έργων στην περιοχή της Αργιθέας.

foto typos080617a

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας